ORAC decor wandpanelen en meer

orac decor wanddecoratie behangfabriek

Architecturale elementen,
ontworpen voor muren

Decoreer je interieur, winkel, restaurant of wat dan ook met de prachtige panelen, ornamenten en plinten van Orac Decor. Wij leveren het complete assortiment en mocht je het zelf niet aandurven, dan kunnen wij het ook voor je installeren. Alle onderdelen worden geleverd in wit en zijn overschilderbaar.

Meer informatie of meer zien in onze showroom? MAIL ons dan gerust voor een afspraak.

Innoveren voor de toekomst: baanbrekend werk met 100% biocirculaire panelen

Bij de lancering in 2024 introduceert Orac 100% biocirculaire duropolymer 3D-wandpanelen. Een wonder van techniek en een blijk van toewijding aan milieubeheer.
Duropolymer is niet nieuw voor Orac, maar hun nieuwe methode is dat wel. Orac heeft ingrijpende veranderingen aangebracht in de volledige levenscyclus van dit product. Zij combineren biobased grondstoffen met gerecyclede elementen (uit consumentenafval en industrieel afval) om dit 100% biocirculaire meesterwerk te creëren. En Orac heeft de ISCC-certificering* voor het biobased aandeel om het te bewijzen. Dit nieuwe tijdperk van milieubewuste decoratie is waar kunst wetenschap ontmoet.

In 2018 heeft Orac de interieurdesign wereld getransformeerd met de eerste collectie 3D-wandbekledingspanelen. Door de jaren heen is hun portfolio uitgebreid met boeiende ontwerpen zoals zigzag, vallei en bar, naast klassiekers en geometrische vormen die verrassen en verheugen, zoals richel en kassei. Dit jaar is Orac Decor verheugd om de nieuwste collectie te onthullen, meesterlijk ontworpen door Orio Tonini. De avant-première heeft al enorme lof ontvangen, met combineerbare panelen die samenhangende familiecollecties vormen.

orac wandpanelen behangfabriek

 

orac decor wandpanelen design behangfabriek

 

orac decor lambrizering ribbel behangfabriek

 

orac wandpaneel behangfabriek

© 2015 - 2024 Behangfabriek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel